Sponsoring

KBA sponsort diverse sportieve en goede doelen. Zowel op jaarlijks terugkerende basis als eenmalig. Sponsoring hoort bij een bedrijf! Als hecht familiebedrijf worden personeel en directie geïnspireerd door het sponsoren van goede en/of sportieve doelen. Ieder bedrijf heeft ook een sociale rol te vervullen in de maatschappij. Sponsoring zou ieder bedrijf moeten doen.
Een paar voorbeelden van sponsoring door KBA automatisering:

Racingteam De Ronde Venen

Aris de Waal, autocoureur, bestuurder en drijvende kracht achter dit racingteam, waar Ivo, Mitch en Victor intussen ook deel vanuit maken.

ASN autoschade

Stephan Savelskouls, eigenaar van ASN autoschade te Breukelen, als berijder van een off road motor in de African Eco Ralley 2022

Stichting ANDERS

Trots sponsor van Stichting ANDERS

Wij als KBA Automatisering zijn enthousiast partner van Stichting ANDERS.

Door ons partnerschap met ANDERS zijn we met onze dienstverlening en talent benaderbaar voor een lokale nood. Zo kunnen we onszelf als bedrijf inzetten voor kwetsbare situaties in de samenleving. Daar waar het écht nodig is. Het partnerschap helpt ons om heel concreet een Maatschappelijk Betrokken Onderneming te zijn en waar mogelijk een verschil te maken.

Kijk op de website van ANDERS voor meer informatie over de stichting en het werk:
www.stichtinganders.nl

KBA is trots sponsor van Stichting ANDERS

Lokale sponsoracties

Selectiewedstrijd van “De sterkste man” van Wilnis 2023 in de voorrondes tot verkiezing van sterkste man van Nederland in 2023

Vrijwillige brandweer Mijdrecht

KBA sponsort de vrijwillige brandweer Mijdrecht bij diverse activiteiten.

Incidentele acties

“Tour for life” actie van Gamma communications.

KBA heeft deze actie gesponsord door afname van diverse flessen “Tour of live” bier gesponsord.


Het geld dat is opgehaald tijdens de actie, is gebruikt voor onderzoek naar nieuwe medicijnen, uitgevoerd door het Erasmus MC en het Daniel den Hoed fonds.

De alles verbindende factor!