Security

KBA automatisering helpt organisaties om hun netwerken en computers veiliger te maken. Met onze beveiligingsoplossingen kunnen organisaties hun IT-omgeving bewaken en beveiligen, en zo de kans op cyberaanvallen verkleinen.

Camerabewaking is een belangrijke aanvulling op de andere security-maatregelen die KBA automatisering aanbiedt. Camera’s kunnen worden ingezet om verdachte activiteiten te detecteren, zoals diefstal of vandalisme.

Hoezo cybersecurity?

Onze cybersecurity-experts hebben jarenlange ervaring in het beschermen van computersystemen, netwerken en gegevens tegen kwaadaardige aanvallen. Wij bieden een breed scala aan cybersecurity-diensten, waaronder:

  • Security scans: wij voeren een grondige scan uit van uw IT-infrastructuur om mogelijke kwetsbaarheden te identificeren.
  • Beveiligingsimplementatie: wij helpen u uw beveiligingsmaatregelen te implementeren en te configureren.
  • Beveiligingsbeheer: wij zorgen ervoor dat uw beveiligingsmaatregelen up-to-date en effectief blijven.

KBA Automatisering werkt samen met Perfect Day Cyber Security, een gespecialiseerd cybersecurity-bedrijf. Door samen te werken kunnen wij u de beste cybersecurity-oplossing bieden voor uw specifieke behoeften.

Betrouwbare camerabeveiliging

KBA Automatisering levert de “betere” camera’s zodat de opgenomen beelden overdag, in de avond en nacht scherpe en bruikbare beelden oplevert. KBA levert en installeert complete systemen. Hierbij zorgt KBA dat het systeem op maat ingeregeld wordt.

Waarom KBA?

  • We leveren camera’s met een goede beeldkwaliteit.
  • Duurzaam.
  • Het GeoVision systeem is makkelijk in te passen.
  • We gebruiken bullet en  dome camera’s voor binnen- en buitengebruik.
  • De  camera’s aangesloten via UTP.
  • KBA maakt een apart V-Lan voor het camerasysteem.
  • Oplossingen om beelden over langere tijd terug kijken via NAS (Netwerk Attached Storage, o.a. Synology). Deze oplossing kan lokaal “on-premises” als op afstand.

Camerabeelden kunnen worden opgenomen en opgeslagen om deze vervolgens overal ter wereld terug te kunnen kijken.

Dit kan vanaf je laptop of PC, maar ook via een app op je iOS of Android telefoon/ tablet. 

Scherpe toegangscontrole

Afhankelijk van de wensen van de situatie kan KBA zorgen voor een toegangscontrolesysteem. Hierdoor wordt het bijvoorbeeld ook mogelijk om op basis van kentekens automatisch het hek van jouw bedrijf te openen. 

Bewegingsdetectie kan gebruikt worden om automatisch te bepalen welke beelden, in welke kwaliteit en voor hoe lang deze moeten worden bewaard. Dit kan al snel heel veel opslagruimte besparen.  

Wij hebben voor elke situatie een oplossing, of dit nu binnen of buiten is, donker of licht. 

Kentekenherkenning en gezichtsherkenning zijn vast onderdeel van onze (automatische) toegangscontrole oplossingen.

KBA Security Scan

KBA Automatiering kan je helpen of je bedrijfsnetwerk wel veilig is. Wij geven inzicht in de externe en interne gevaren die je netwerk bedreigen.
Hierbij moet je ook denken aan leveranciers die te pas en te onpas op je netwerk actief zijn.

Wil je ook dat KBA deze scan uitvoert, vul dan het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op. Of klik op bel ons nu.

De alles verbindende factor!

KBA Automatisering beveiligt jouw eigendommen middels high-end camerabeveiliging

Wij voorzien in een breed palet van camera-beveiligings-oplossingen