Nieuws

Niks missen van KBA Automatisering?

Op deze pagina staan korte nieuwsitems, nieuwsbrieven en artikelen die interessant voor je of je organisatie kunnen zijn.

Heb je zelf een nieuwsitem? Laat het weten aan KBA Automatisering.

Klik hieronder voor het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen.

Zyxel Router als proef bij de Soepketel

We hebben onze klant de Soepketel een internet oplossing met Zyxel Router NR5101 met een Gamma Communications mobile 4G data-abonnement van T-Mobile laten testen. Dit is een van onze oplossingen waar internet toegang flexibel moet zijn of op plekken waar een vaste internet verbinding niet mogelijk is. Daarnaast kan deze oplossing ook gebruikt worden als fail-over op een bestaande vaste internet verbinding. De soepketel was zeer tevreden met het apparaat. Als dank voor het gebruik heeft KBA van de Soepketel
Lees verder

Nieuwe VoIP netwerk bij Gamma bouwmarkt Delft

Op 15 en 16 november 2022 was KBA automatisering te gast bij de Gamma bouwmarkt in Delft. Op basis van de door de firma Hogenes aanlegde netwerkbekabeling, hebben Max Lindhout en Silvester van Harberden in de afgelopen dagen het VoIP telefonie netwerk uitgerold en ingericht in deze Gamma bouwmarkt.
Lees verder

KBA Automatisering ook buiten aan het werk voor haar klanten.

Soms is het wel erg aangenaam werken voor onze medewerkers. Lekker buiten aan het werk om voor een goede klant hun toegangscontrole systeem te herstellen en testen. Wij leveren de camera’s voor bewaking en ook voor toegangscontrole toepassingen bij onze klanten. Professioneel en efficiënt.
Lees verder

KBA Automatisering is blij met Jasmine!

Jasmine de Vries is per 1 november als Accountmanager binnendienst bij KBA gestart! Jasmine gaat werken binnen onze binnendienst verkoop en ondersteund de directie en salesmanager. Jasmine heeft in haar werkverleden een jarenlange kennis en ervaring op administratief en ICT gebied.
Lees verder

KBA Automatisering feliciteert Stephan Savelkouls met zijn 7de plaats

KBA automatisering is sponsor van Stephan Savelkouls met zijn motor in de Africa Eco Race! De vermaarde Africa Eco race wordt ieder jaar georganiseerd. Ook dit jaar is hij gehouden met een voorlopig mooie tiende plaats voor Stephan Savelkouls. Op de Facebook pagina “ Racing Team Kockengen “ en web site www.africarace.com kunt u meer informatie vinden over deze race. Namens KBA feliciteren wij Stephan graag met het tot nu toe behaalde resultaat!
Lees verder

KBA Automatisering heeft onlangs bij een klant een netwerkprobleem op grote hoogte uitgezocht

Omdat de UTP bekabeling in goten is aangebracht, die boven in het pand zijn gemonteerd, moest er een schaarliftje aan te pas komen om het probleem te onderzoeken. En natuurlijk op te lossen. En zeg nou zelf: ”Ondanks dat je hoogte vrees hebt, toch in het bakje van de schaarlift stappen. Dan heb je wel hart voor de zaak en je klanten.”.
Lees verder