Domeinen, hosting en website

KBA Automatisering verzorgt in samenwerking met BOMS webhosting, domeinregistratie, SSL-certificering en website building. Dit betreft op maat gesneden oplossingen voor elke ondernemer en elk bedrijf.
Je kunt bij KBA Automatisering en BOMS terecht voor een fantastisch mooi digitaal visitekaartje!

Domeinregistrate en webhosting

Als aanbieder van totaalpakketten houdt KBA zich ook bezig met domeinregistratie en webhosting en het leveren van SSL-certificaten. Vrijwel elke domeinnaam kan door KBA worden geregistreerd (mits niet bezet) en worden gehost op eigen servers. Hierdoor wordt het moderne visitekaartje voor jou als ondernemer niet langer onbereikbaar, maar gereedschap om je onderneming een eigen gezicht te geven.

Je kunt bij KBA in principe terecht voor elk type en soort domeinnaam. Hier zijn wel verschillende kosten per domeinnaam aan gekoppeld. Wil je meer weten of je eigen domein naam registeren? Neem dan contact met ons op via het vragenformulier.

Bedrijfswebsite

Voor het bouwen en onderhouden van bedrijfswebsites werkt KBA Automatisering nauw samen met BOMS Custom Web Solutions.

Sinds 2003 bouwt BOMS maatwerk websites voor diverse branches. Een website is meer dan een digitaal visitekaartje, het is een sales- en marketinginstrument dat een concrete bijdrage levert aan jouw organisatie. Tijdens ons eerste inventarisatiegesprek met de klant, bespreken KBA en BOMS (business consultant en web designer) de bedrijfsdoelstellingen en de daarbij behorende strategie van de klant en vertalen we deze naar de opzet/structuur en het doel van de te ontwikkelen website. 

Na deze fase wordt een eerste opzet van een werkende website ontworpen, welke een afspiegeling is van de strategische bedrijfsdoelstellingen van de klant. Na een gezamenlijk inventarisatie en strategiebepaling tussen KBA, BOMS én de klant, wordt de website opgebouwd. 

In de laatste fase vindt de definitieve oplevering van de ‘productieversie, begeleide introductie en nazorg plaats. Vervolgens wordt op basis van een onderhoudscontract de website ‘up to date’ gehouden.

Snel informatie verkrijgen

Omdat de website een strategisch onderdeel is van de bedrijfsvoering, is de hosting ‘up-time’ (het percentage dat de website bereikbaar is) erg belangrijk.

Hierbij zijn dan ook de helpdeskservice en responsetijd van groot belang. Een goede hostingpartij kan het verschil betekenen tussen een laadtijd van 1.2 seconden en 3 seconden. KBA én BOMS zijn hier beide sterk in en hebben al de nodige ervaring hiermee opgedaan in de afgelopen decennia.

Een goede en logische opbouw en ‘zoekmachine optimalisatie’ zijn eveneens van groot belang. 
Een snelle website rankt beter in Google en is een stuk gebruiksvriendelijker, waardoor minder mensen de website vroegtijdig verlaten.

Microsoft 365 SharePoint

Sinds enige tijd werken KBA en BOMS nauw samen bij de inrichting van SharePoint pagina’s van bedrijven die via KBA gebruik maken van Microsoft 365. Ook ontwikkelen beide partijen diverse opties tot het inrichten van een eigen intranet binnen de mogelijkheden van SharePoint of op basis van een eigen webserver.

Het partnership Team KBA – BOMS Business Web Solutions vormt dan ook een vast onderdeel van het portfolio van diensten.  Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Alles moet niet alleen nu zicht- en vindbaar zijn, maar moet altijd blijven draaien, zodat het voor iedereen 24/7 bereikbaar is. Waar dan ook. KBA en BOMS spelen hierbij dus een belangrijke een sleutelrol. 

En ook nu weer is KBA  “de alles verbindende factor”!

Microsoft
Microsoft Office SharePoint

De alles verbindende factor!