BOMS maakt al meer dan 18 jaar websites op maat

Specifiek voor de klant geschreven web gebaseerde bedrijfsoplossingen.

Sinds 2003 bouwt BOMS maatwerk websites voor diverse branches. Een website is meer dan een digitaal visitekaartje, het is een sales- en marketinginstrument dat een concrete bijdrage levert aan uw organisatie. Tijdens ons eerste inventarisatiegesprek met de klant, bespreken KBA/BOMS (Business consultant en Web Designer ) de bedrijfsdoelstellingen en de daarbij behorende strategie van de klant en vertalen we deze naar de opzet/structuur en het doel van de te ontwikkelen website. 

Na deze fase wordt een eerste opzet van een werkende website ontworpen, welke een reflectie is van de strategische bedrijfsdoelstellingen van de klant. Na een gezamenlijk optimalisatieproces tussen KBA/BOMS én de klant, wordt de website verder gebouwd. In de laatste fase vindt de definitieve oplevering van de ‘productieversie, begeleide introductie en nazorg plaats. Vervolgens wordt op basis van een onderhoudscontract de website ‘up to date’ gehouden.

Team KBA – BOMS verzorgt eveneens webhosting, domeinregistratie, SSL-certificaat en onderhoudscontract.

Omdat de website een strategisch onderdeel is van de bedrijfsvoering, is de hosting ‘up-time’ (het percentage dat de website bereikbaar is) erg belangrijk.

Hierbij zijn dan ook de helpdeskservice en responsetijd van groot belang. Een goede hostingpartij kan het verschil betekenen tussen een laadtijd van 1.2 seconden en 3 seconden. Zie voor onze klantervaringen.

Een goede en logische opbouw en  zoekmachine optimalisatie’ zijn eveneens van groot belang. 

Een snelle website rankt beter in Google en is een stuk gebruiksvriendelijker, waardoor  minder mensen de website vroegtijdig verlaten.

De Team KBA – BOMS Business Web Solutions zijn dan ook een vast onderdeel van het portfolio van diensten. 

Voor een afspraak of verdere informatie kunt u terecht via ons contactformulier.

Een website is meer dan een digitaal visitekaartje

Enkele referenties van BOMS

The best class in customer service