Skip to content

Jouw printer en KBA Automatisering

24 februari 2023

Bij KBA Automatisering weten we als geen ander hoe belangrijk het is om een printer goed te onderhouden. Er zijn verschillende aspecten van belang om ervoor te zorgen dat jouw printer optimaal blijft presteren en je de gewenste resultaten behaalt.

Eén van de belangrijkste aspecten voor de printer is het onderhoud en het bijwerken van de firmware (Firmware is software die in hardware in-geprogrammeerd is). Dit zorgt niet alleen voor verbeterde prestaties, maar ook voor betere beveiliging. Bij KBA hebben wij de expertise en kennis in huis om dit voor je te regelen, zodat er geen zorgen zijn over dit belangrijke onderdeel van jouw printer.

Het gebruik van originele cartridges en drivers is essentieel voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van je printer. Het gebruik van goedkopere alternatieve cartridges kan leiden tot een lagere kwaliteit van de prints en kan zelfs schade toebrengen aan jouw printer. Daarom werken uitsluitend met originele cartridges en drivers, zodat je altijd de best mogelijke resultaten krijgt.

Het is ook belangrijk om het aantal prints af te stemmen op het type printer, type document en cartridges. Bij een laserprinter zijn de (aanschaf) kosten vaak hoger, maar kunnen er meer pagina’s geprint worden dan bij een inkjetprinter. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze’s en adviseren je over welke printer het beste past bij jouw specifieke situatie.

Betrouwbaarheid is een belangrijk aspect van elke printer en daarom werken wij alleen met A-merken. Bij KBA Automatisering werken wij bijvoorbeeld met HP en Brother. Deze merken staan bekend om kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij kunnen je dan ook de beste service en ondersteuning bieden en minimaliseren we de kans op storingen en defecten.

Dus:

Onderhoud, firmware, originele cartridges en drivers, jouw specifieke situatie en vooral ook betrouwbaarheid, zijn jouw zorg maar één van onze specialiteiten! Wij zorgen graag voor alle aspecten om de juiste printerkeuze te maken en deze daarna ook perfect te laten functioneren.

Jouw printer….onze zorg

Ander nieuws

De alles verbindende factor!