Skip to content

Het groene mes snijdt ook nog aan twee kanten….

23 maart 2023
KBA Automatisering bekommert zich niet alleen om de hoogste kwaliteit van hun ICT services en producten. De maatschappij en natuur vragen steeds meer om aandacht. En terecht.

KBA is voorstander van duurzaamheid in haar beleid, service en producten. Wij zijn erop gericht om zoveel mogelijk energiezuinig en duurzaam te werken. Ons pand is voorzien van de laatste technologie op dit gebied. Isolatie, zonnepanelen en het gebruik van een warmte pomp zijn hier voorbeelden van. Onze fossiele brandstof gebruikende auto’s worden steeds meer vervangen door hybride of elektrische exemplaren.

Maar dat is niet alles. ICT apparatuur gaat vaak langer mee dan door de fabriek aangegeven levensduur. Als iets niet meer werkt bekijken we eerst of er een andere goede oplossing is i.p.v. direct vervangen van de apparatuur. Die kan vaak veel langer mee. Vaak ook nog kostentechnisch gunstig voor onze klanten!

Zo snijdt het groene mes ook nog aan twee kanten.

Dus KBA gaat niet alleen voor topniveau ICT bedrijfsautomatisering, maar ook voor een circulaire visie op onze bedrijfsvoering

Hoe belangrijk vindt jij een circulair beleid voor een ICT bedrijf? 

Ander nieuws

De alles verbindende factor!