Skip to content

Stagiar(e)s ICT

KBA in Mijdrecht is op zoek naar

Stagiar(e)s ICT

KBA is een Erkend Leerbedrijf

Zoek je een vertrouwd adres voor een stage binnen je opleiding in de ICT?

Zoek je een stageadres om een praktijk onderdeel van je studie af te ronden?

Bij KBA Automatisering kun je terecht voor diverse stages op MBO-/HBO niveau.

Ben je met een stage opdracht of een afstudeerproject bezig met als richting systeem- en/of netwerkbeheer? Neem dan met ons contact op.

Ook als je onderzoek doet naar de verschillende gebruiksmogelijkheden van hardware in combinatie met thuiswerkplekken en veiligheid, vraag ons dan eens naar de mogelijkheden en oplossingen.

Volg je een opleiding Mediavormgever of Communication & Media Design en wil je in de praktijk ervaren hoe het is om mee te bouwen én ontwerpen aan websites voor onze klanten? Stuur je vraag in en wij bieden je de mogelijkheid jouw creativiteit om te zetten in een mooie website.

Zoek je een stage die niet direct ICT gerelateerd is, maar toch binnen de diverse afdelingen is in te vullen? Denk daarbij aan administratie en/of een commerciële functie, ook dan kun je zeker een stageaanvraag doen. Wij kijken wat de mogelijkheden zijn, om voor jou de nodige ervaring op te doen.

Ook als je een “snuffelstage” zoekt, om te kijken of ICT iets voor jou is, dan is KBA automatisering het juiste adres om je hier eens te oriënteren.

Wat heeft KBA Automatisering jou te bieden

  • KBA automatisering is intussen al 30 jaar bekend als kwalitatieve ICT service dienstverlener binnen verschillende strategische marktgebieden (zie hiervoor ook onze klantreferenties).
  • We bieden een mooie professionele leeromgeving met een prettige werkplek in ons modern ingerichte kantoor, met een open en vertrouwde uitstraling. Er heerst een ontspannen en goede sfeer, mede mogelijk gemaakt door ons krachtige team.
  • Samen zorgen wij er voor dat jouw stage een succes wordt, zodat je verder kunt met je studie, of deze zelfs kunt afronden.
  • Misschien wel een baan, na het beëindigen van je eindstage en studie. Er zijn altijd volop mogelijkheden voor een goede, enthousiaste en gemotiveerde collega’s aanwezig.

Wat moet je doen om een stageplek te krijgen?

Dien je stage-aanvraag én je CV in via onze website (selecteer functie ”ik solliciteer voor de functie stagiair(e) ICT”), of stuur je mail naar pz@kba.nl onder vermelding van kenmerk “Stage”. Na ontvangst bekijken wij of, hoe en wanneer wij voor jou plek hebben, zodat je de nodige praktijk ervaring kunt opdoen bij KBA Automatisering en onze klanten.

Heb je nog vragen over onze stagemogelijkheden of wil je vooraf meer informatie dan hier vermeld, neem dan tijdens kantoortijden contact met ons onze afdeling Personeelszaken via 0297-250159

KBA Automatisering B.V.
Nijverheidsweg 16
3641 RR Mijdrecht

De alles verbindende factor!

De alles verbindende factor!