Skip to content
KBA in Mijdrecht is op zoek naar

Stagiar(e)s ICT

Zoek je een vertrouwd adres voor een “snuffelstage”? Zoek je een stageadres om een praktijk onderdeel van je studie af te ronden?

Bij KBA automatisering kun je terecht voor jouw ICT MBO/HBO stage. Wij bieden stagiair(e)s de mogelijkheid ervaring op te doen.

Ben je met een stageopdracht / afstudeerproject bezig met als richting systeem- en/of netwerkbeheer? Neem dan eens contact met ons op over de mogelijkheden.

Doe je onderzoek naar de verschillende gebruiksmogelijkheden van hardware in combinatie met thuiswerkplekken? Vraag ons eens naar de mogelijkheden en oplossingen.

Volg je een opleiding Mediavormgever of Communication & Media Design en wil je in de praktijk ervaren hoe het is om mee te bouwen én ontwerpen aan websites voor onze klanten? Bij KBA bieden we je die mogelijkheid.

KBA is een Erkend Leerbedrijf

Wat bieden wij jou:

  • KBA automatisering is inmiddels 30 jaar bekend als kwalitatieve ICT service dienstverlener binnen onze strategische marktgebieden (zie hiervoor ook onze klantreferenties).
  • We bieden een mooie professionele leeromgeving met prettige werkplek in ons goed ingerichte kantoor, met een open en moderne uitstraling. Er heerst een ontspannen en warme sfeer, mede mogelijk gemaakt door het leuke team.

Wat moet je doen om een stageplek te krijgen?

Dien je (video-) stageaanvraag en CV in op onze website (selecteer functie ”ik solliciteer voor de functie stagiair(e) ICT”),  of mail naar pz@kba.nl onder vermelding van kenmerk “Stage”. Na ontvangst gaan we kijken of er iets mogelijk is met betrekking tot jouw aanvraag.

Heb je nog vragen over onze stagemogelijkheden of wil je vooraf meer informatie dan hier vermeld, neem dan tijdens kantoortijden contact met ons op via 0297-250159.
KBA automatisering
Nijverheidsweg 16
3641 RR Mijdrecht.

The best class in customer service