Full Service Office Centers

KBA is de dienstverlener van ‘Network Solutions’ voor  ‘Shared Work-Spaces’. Wij verzorgen volledig schaalbare en compleet gebruiksvriendelijke ‘Plug-and-Play’ IT-omgevingen voor ‘Shared Service Office Centers’ met verschillende gebruikers.

Elke shared office center huurder of franchise organisatie krijgt standaard een eigen gescheiden netwerk.

KBA verzorgt de wifi aansluitingen, UTP-kabels en indien van toepassing de glasvezelbekabeling. De schaalbare werkplekken en beveiligde aansluitingen zijn klaar voor gebruik bij in gebruik name van de werkplek.

Tevens is eventuele inrichting van Voice over IP, intercom en  camera beveiliging mogelijk. Dat kan per vestiging in één keer voor het hele gebouw, gefaseerd per verdieping of deel van een verdieping gerealiseerd worden.

Naast het  eigen gebruik van PC/ laptops door de huurder of gebruiker binnen het ‘Plug-and-Play’ netwerk is het mogelijk extra benodigde hardware zoals PC’s / ‘Docking Stations’, printers, telefoons ( koop, huur of lease ) te verzorgen.

Na ontwerp en implementatie, zorgen we voor beheer op afstand en indien nodig op locatie. Daarbij behoort 24/7 helpdesk uitbreiding tegen speciaal tarief tot de mogelijkheden. 

KBA verzorgt wifi-aansluitingen, UTP-kabels en indien van toepassing de glasvezelbekabeling.