Skip to content
KBA in Mijdrecht is op zoek naar een

Medewerker verkoop m/v

Ben jij de service gerichte commerciële medewerker. Heb jij de echte interesse in de tegenpartij, bezit jij de volgende vaardigheden: sterk in communicatie, goed kunnen luisteren en anticiperen op klant behoeften, enthousiast, commercieel en altijd opzoek naar de ultieme ICT oplossing voor de klant? Dan zoeken wij jou! Wil jij een goede baan in een markt die altijd uitdagend is. 

KBA is de juiste vertrouwde keuze voor zowel nieuwe als groeiende organisaties die op zoek zijn naar een ‘Full service’ IT-dienstverlener/beheerder. 

KBA heeft inmiddels 30 jaar  ervaring opgebouwd binnen:  Retail, kleinschalige Financiële markt, Agrarische markt, Bouw, MKB, Franchise organisaties, Full service Office Centers en Overheid. Vanuit deze rol is KBA zeer succesvol binnen  de ICT dienstverlening van ‘Full service’ concepten.  Netwerkontwerp en -beheer maakt deel uit van ons uitgebreide pakket aan IT diensten. Maatwerk en goed persoonlijk contact zijn daarbij leidend bij het adviseren, inrichten, beheren en support van alle gebruikers. We bieden ‘Full Managed Services’ om lokale ICT op afstand te beheren. Tevens is tegen speciale voorwaarden onze 24/7 service/helpdesk  dienstverlening mogelijk.

Wij zijn dus geen belfabriek! Hier heerst geen callcenter sfeer. Je werkt in een professionele teamwork omgeving met leuke collega’s . Wij hebben een Commercieel medewerker nodig die zich specialiseert in het maken van kwaliteit afspraken. Voor het telefonisch maken van afspraken moet je een drive hebben en goed kunnen luisteren. Je bent in staat om de klant te bedienen, doordat jij in kan spelen op de behoeftes van de klant. Door jouw enthousiasme weet jij een klik te maken met onze potentiële klanten. Jij zoekt jouw eigen leads uit die je gaat bellen voor een afspraak. Jij bent het eerste contact naar onze nieuwe klanten.

Functie-eisen

Voor de functie als Commercieel medewerker beschik je over:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar commerciële ervaring binnen de ICT dienstverlening
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Goede communicatieve vaardigheden, luisterend oor en vermogen om goed te kunnen doorvragen en in te spelen op de behoefte van de klant; opvangen van koopsignalen en actie ondernemen.
 • Ervaring met koude acquisitie is een pre
 • Resultaatgerichtheid en zelfstandigheid.
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit

Wat bieden wij jou:

Jouw sollicitatie en CV voer je in op onze website of stuur je naar pz@kba.nl onder vermelding van vacature medewerker verkoop.

Heb je nog vragen over deze functie of wil je vooraf meer informatie dan hier vermeld, neem dan tijdens kantoortijden contact met ons op via 0297-250159.

Voldoe je niet helemaal aan de functie-eisen, maar denk je toch een goede kandidaat te zijn? Dan verzoeken we je toch te reageren, voorzien van de motivatie waarom jij wel denkt in aanmerking te komen voor deze functie. Of bel gewoon even en bespreek de mogelijkheden.

Is deze functie toch niet iets voor jou, maar ken je een passende kandidaat, geef deze vacature dan gerust door!

Op acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gereageerd!

 • Uitdagende fulltime baan met uitzicht op een vast contract.
 • Dynamisch team met korte lijnen. KBA automatisering inmiddels 30 jaar bekend als kwalitatieve ICT service dienstverlener binnen de hierboven beschreven marktgebieden.
 • Na een succesvol afgeronde inwerk periode Auto van de zaak
 • Markt conform Salaris 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Interessante doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf

Reageer nu!

The best class in customer service